RSSВерсія для друку
У всіх регіонах України розбудують мережу сучасних медико-реабілітаційних центрів
05.11.2012

Херсонська область буде залучена в якості пілотного проекту для розбудови медико-реабілітаційних центрів в інших областях України. Про це сказала віце-прем'єр-міністр України - міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова під час робочої поїздки на Херсонщину, повідомили УНН у прес-службі МОЗ.

Раїса Богатирьова відвідала Міжнародну клініку відновлювального лікування професора Володимира Козявкіна "InterMedicalEcoCity" та ознайомилася з ходом та перспективами будівництва унікального мультифункціонального реабілітаційного центру, перша черга якого вже збудована.

Через півтора року, коли медичне Еко-місто запрацює на повну потужність, заклад зможе приймати на лікування, реабілітацію та оздоровлення до 1000 пацієнтів щодня, наголосила Раїса Богатирьова. Віце-прем'єр-міністр звернула увагу на той факт, що потреба у створенні в Україні потужного реабілітаційного центру дуже велика. Адже при тому, що 10% громадян, які мають захворювання нервової системи, потребують невідкладної медичної допомоги, близько 90% хворим необхідна вчасна та якісна реабілітація.

Джерело:

http://www.unn.com.ua/ua/news/1011926-u-vsih-regionah-ukrayini-rozbuduyut-meregeu-suchasnih-mediko-reabilitatsiynih-tsentriv/

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...