RSSВерсія для друку
У вересні-жовтні будуть закриті всі питання щодо вакцин - МОЗ
19.08.2011

У вересні та жовтні в Україні будуть закриті всі питання щодо наявності у лікувальних закладах вакцин. Про це вчора у ході прес-конференції заявила перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моісеєнко.

"Ми вже частину вакцин закупили і почнемо поставляти. Це передусім такі вакцини, як вакцина проти кору, краснухи, закуплена вакцина проти поліомеліта і сказу. По всіх інших вакцинах торги практично відбулися і ми в терміні вересень і жовтень закриваємо переважну кількість питань", - сказала Моісеєнко.

Щодо вакцини проти туберкульозу (БЦЖ), чиновник зазначила, що ця вакцина буде в лікувальних закладах у жовтні-листопаді.

Нагадаємо, Прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив Міністерству надзвичайних ситуацій протягом двох тижнів забезпечити закупівлю необхідних лікарських засобів безпосередньо у виробників. 

"Оскільки склалася надзвичайна ситуація, міністру з надзвичайних ситуацій Балозі доручено зв'язатися безпосередньо з виробниками ліків і забезпечити їх поставку до України протягом 2 тижнів", - повідомив М.Азаров.

 

Детальніша інформація за адресою:

www.unn.com.ua/ua/news/18-08-2011/446615/