RSSВерсія для друку
У столиці відбулося чергове заняття для лікарів "Школа практикуючого лікаря"
19.03.2012

У центральній дитячій поліклініці №2 Голосіївського р-ну м. Києва відбулося чергове заняття навчального циклу освітньо-просвітницького проекту для лікарів "Школа практикуючого лікаря", що вже традиційно щомісячно проводиться у всіх районах столиці.


У заході взяли участь заступник Міністра охорони здоров'я України Олександр Толстанов, начальник відділу ПМСД МОЗ України Костянтин Надутий, заступник начальника ГУОЗ м. Києва Алла Арешкович, представники громадськості та медичної спільноти Голосіївського району.

У формі відкритого діалогу учасники обговорювали актуальні питання реформування галузі охорони здоров'я, основні аспекти роботи амбулаторій ПМСД та сімейних лікарів.

"Для нас особливо важливими є такі зустрічі із медиками один на один. Я хотів би, щоб ви розуміли, що реформування галузі - це не догма, яка насаджується згори. Нам потрібно чути ваше бачення реформи, ваші поради і рекомендації, ваші шляхи рішення тих проблем, з якими ви щодня стикаєтесь у практиці. Реформа медицини має говорити устами лікаря" - підкреслив у своєму зверненні до лікарів Олександр Толстанов.

 

Детальніше за адресою:

 

amn.net.ua/ukr/news/events/5748