RSSВерсія для друку
У Львові відкрили єдине в Україні реабілітаційне відділення в комунальному медзакладі
13.11.2015

Місто Львів реалізувало великий проект зі створення нового та сучасного реабілітаційного відділення. Реабілітаційне лікування вирішує проблеми рухових дисфункцій, підвищує якість лікування основної нозології, якість життя, зменшує частоту ускладнень, відновлює 30-70% утрачених функцій», – повідомили сьогодні, 12 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Роботи над створенням реабілітаційного відділення у Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги вже завершені. Сьогодні перші пацієнти отримують якісну допомогу у відділенні фізичної реабілітації в міській Лікарні швидкої медичної допомоги. 

Враховуючи актуальність проблеми, ідею створення реабілітаційного відділення в КМКЛШМД подав ще в 2008 році начальник управління охорони здоров’я міської ради Володимир Зуб. У 2009 році було розроблено проектно-кошторисну документацію для проведення ремонту цього відділення.

У 2013 році проведено експертизу проектної документації. У зв’язку з відсутністю фінансування, виконання будівельних робіт розпочалися у 2015 році.

Зараз завершені усі роботи. Сьогодні відділення приймає перших пацієнтів. Вартість проекту – 7,5 млн. грнивень.

Детальніше

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...