RSSВерсія для друку
У Львові відбулась науково-практична конференція «Міждисциплінарний підхід до сучасних стандартів лікування та профілактики гострих риносинуситів»
23.03.2016

Згідно з Реєстром з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, затвердженим МОЗ України та НАМН України, 18 березня 2016 року в м. Львові відбулась науково-практична конференція «Міждисциплінарний підхід до сучасних стандартів лікування та профілактики гострих риносинуситів».

 

Конференція проводилась у форматі «Школи доказової медицини» і була присвячена обговоренню вимог Уніфікованого клінічного протоколу первинної, вторинної (спеціалізованої) та третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги «Гострий риносинусит у дорослих та дітей», затвердженого наказом МОЗ України № 85 від 11.02.2016р.

 

Конференцію відкрили головний позаштатний спеціаліст МОЗ України зі спеціальності «Отоларингологія», д.мед.н., професор Попович В.І. та член-кореспондент НАМНУ, д.мед.н., професор Тімен Г.Е. У доповідях відповідно до вимог уніфікованого протоколу були висвітлені сучасні аспекти діагностики, лікування та профілактики гострого риносинуситу залежно від рівня надання медичної допомоги. В рамках конференції професор Попович В.І., професор Тімен Г.Е., д.мед.н., професор Безшапочний С.Б., д.мед.н., професор Пухлік С.М. провели двогодинний інтерактивний майстер-клас «Ускладнення та помилки в лікуванні гострого риносинуситу з позицій доказової медицини».

Детальніше

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...