RSSВерсія для друку
У Львові медики екстреної допомоги розпочали загальний страйк
13.09.2016

У Львові працівники служби екстреної медичної допомоги області вийшли на загальний страйк.

Про це у Facebook написав активіст і депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич і оприлюднив фото медиків, які рухаються у центрі міста проспектом Чорновола, повідомляє ТСН. Читайте також Одещина стане пілотним регіоном з впровадження західної системи екстреної медицини

За даними активіста, основні вимоги страйкарів до Львівської обласної ради, яка є власником і засновником медичних закладів, – забезпечення 100%-го фінансування виплати зарплати та додаткових законних виплат, а також забезпечення автомобілями та реанімобілями. "Біля Львівської обласної ради до медиків приєднаються також працівники охматдиту та перинатального центру.

Однією з причин протесту стали незаконні дії Управління майном спільної власності ЛОР, яке самовільно, без рішення обласної ради внесло зміни в установчі документи екстреної медицини області, якими офіційно запровадило платну швидку медичну допомогу в області, та поставило під загрозу статус неприбутковості закладу – повідомив трудовий колектив КП ЛОР Центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф", - додав Зінкевич.


Детальніше

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...