RSSВерсія для друку
У Криму лікар проведе 6 років у тюрмі, бо торгував нарковмісними препаратами
15.01.2014

Євпаторійський міський суд визнав винним лікаря-анестезіолога, обвинуваченого в незаконному продажі лікарських препаратів, що містять психотропні та наркотичні речовини, повідомили УНН у СЗГ ГУМВС України в АР Крим.

У вересні 2013 року в сектор Державної служби боротьби з незаконним обігом наркотиків Євпаторійського міського відділу міліції з оперативних джерел надійшла інформація про те, що в одній з лікарень лікар продає медпрепарати, що містять психотропні та наркотичні речовини. Ця інформація була зареєстрована в установленому Законом порядку, почалася перевірка, під час якої вдалося задокументувати два факти реалізації нарковмісних препаратів - "сибазон" і "кетамін". За результатами оперативних закупівель медика затримали.

Під час допиту підозрюваний свою провину визнав і пояснив, що вписував в листи призначення хворих нарковмісні лікарські препарати і виносив їх в одноразових шприцах, а використані ампули суворої звітності в належному порядку здавав під відомість. Надалі наркотичні речовини продавав або міняв на інші наркотичні синтетичні препарати, які вживав особисто.

Джерело