RSSВерсія для друку
У Донецьку чоловік продавав психотропні речовини в Інтернеті
14.03.2012

Співробітниками Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків (УБНОН) ГУМВС України в Донецькій області присічена діяльність місцевого жителя, який займався поширенням психотропних речовин через Інтернет. Про це АМН повідомили у прес-службі ГУМВС України в Донецькій області.

Як розповів т.в.о. начальника УБНОН, 27 – річний донеччанин створив в мережі свій особистий сайт, де розмістив оголошення про продаж спортивних сумішей. Також були вказані номери телефонів для зв'язку з реалізатором. Людина, що бажає придбати зілля, телефонувала продавцю, а потім при зустрічі відбувалася купівля-продаж.

Варто відмітити, що ці препарати відносяться до роду психотропних речовин і заборонені в багатьох країнах світу, у тому числі й в Україні, оскільки вони негативно впливають на роботу деяких органів людини і його психіку. На територію нашої держави вони потрапляють нелегально і вже потім поширюються серед мешканців.

В ході проведення оперативних закупівель у покупця було вилучено 3400 упаковок препарату "Метандростенолона", який, за висновком НДЭКЦ ГУМВС області, є сильнодіючим лікарським препаратом. Ціна 1 упаковки цієї речовини складає 150-200 гривень.

 

Детальніше за адресою:

amn.net.ua/ukr/news/events/5291