07.02.2012

"У рамках модернізації системи охорони здоров'я, яка є важливою складовою Програми реформ Президента України Віктора Януковича, в області активними темпами проходить підготовка висококваліфікованих спеціалістів загальної практики/сімейної медицини", - повідомила заступник начальника головного управління охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації Олена Лугова.

На базі медичних закладів Дніпродзержинська лікарі будуть проходити курси перекваліфікації у спеціалістів загальної практики/сімейної медицини. Для проведення занять запрошені провідні викладачі Харківської медичної академії післядипломної освіти. Планується, що на цих заняттях перекваліфікацію пройдуть 40 лікарів - терапевтів, педіатрів та інших фахівців.

"Протягом 2010-2011 років в області спеціальну підготовку пройшли 404 сімейних лікаря. На їх навчання з державного, районного та міського бюджетів було виділено 945 тисяч гривень. У 2012 році ми плануємо підготувати ще близько 300 сімейних лікарів", - зазначила Олена Лугова.

Детальніша інформація за адресою: