RSSВерсія для друку
У Дніпродзержинську проходять курси сімейних лікарів
07.02.2012

"У рамках модернізації системи охорони здоров'я, яка є важливою складовою Програми реформ Президента України Віктора Януковича, в області активними темпами проходить підготовка висококваліфікованих спеціалістів загальної практики/сімейної медицини", - повідомила заступник начальника головного управління охорони здоров'я Дніпропетровської облдержадміністрації Олена Лугова.

На базі медичних закладів Дніпродзержинська лікарі будуть проходити курси перекваліфікації у спеціалістів загальної практики/сімейної медицини. Для проведення занять запрошені провідні викладачі Харківської медичної академії післядипломної освіти. Планується, що на цих заняттях перекваліфікацію пройдуть 40 лікарів - терапевтів, педіатрів та інших фахівців.

"Протягом 2010-2011 років в області спеціальну підготовку пройшли 404 сімейних лікаря. На їх навчання з державного, районного та міського бюджетів було виділено 945 тисяч гривень. У 2012 році ми плануємо підготувати ще близько 300 сімейних лікарів", - зазначила Олена Лугова.

Детальніша інформація за адресою:

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...