RSSВерсія для друку
У Чернівецькому медичному коледжі відкрито нове навчальне приміщення
31.08.2012

Напередодні 1 вересня відбулося урочисте відкриття навчального приміщення Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету. Починаючи з цього навчального року студенти коледжу за спеціальністю "Сестринська справа" розпочнуть навчання в оновленому приміщенні, оснащеному всім необхідним обладнанням та сучасною технікою.

"Фах медика був і залишатиметься необхідним та соціально важливим для суспільства. А Чернівецький медичний коледж Буковинського державного медичного університету зокрема виконує провідну роль у підготовці молодших медичних спеціалістів, формуванні медичної еліти Буковини та держави загалом, - сказав у своєму виступі Михайло Папієв, Голова Чернівецької обласної державної адміністрації. - Відкриття нового приміщення відділення "Сестринська справа" є свідченням перспективності закладу, який, починаючи з 1914 року, підготував десятки тисяч висококваліфікованих спеціалістів". Вітаючи колектив коледжу і гостей, керівник виконавчої влади Буковини наголосив, що впродовж десятиліть медичний коледж - один з найкращих професійних медичних закладів регіону.

З вітальними словами до присутніх звернувся Ігор Шкробанець, начальник Головного управління охорони здоров'я облдержадміністрації. Продовжив церемонію вітання та нагородження професор Тарас Бойчук, ректор Буковинського державного медичного університету, який побажав викладачам та студентам коледжу сумлінно навчати й навчатися у стінах коледжу на благо розвитку медицини й медичної науки. Принагідно ректор привітав усіх присутніх із початком нового навчального року.

Джерело:

http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20120831_2.html