RSSВерсія для друку
У Чернівцях розміщення пунктів базування «швидкої» адаптують до потреб міста
12.08.2013

Чернівецький центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф змінює дислокацію пунктів базування «швидкої» аби скоротити час доїзду до центральної частини міста, хронічно завантаженої транспортом.

Один з таких пунктів запрацював у вільному приміщенні одного з корпусів Чернівецького міського пологового будинку №1. Це єдиний денний пункт базування «швидкої» у місті, інших чотири – цілодобові.

 

 

“Вдень центральна частина міста перевантажена автомобільним транспортом. Щоб вчасно приїжджати на виклики, адаптуємо розміщення пунктів базування «швидкої» до інтенсивності руху. Працюватиме пункт тільки вдень з 8 до 20 години, оскільки у нічний час проблем доїзду на цьому відрізку не виникає, - інформує директор ОКУ «Чернівецький центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Єленєв. - Крім цього, плануємо відкриття у Чернівцях ще одного цілодобового пункту базування «швидкої». Це необхідно для того, щоб цілком покрити потреби мешканців обласного центру та прилеглих населених пунктів”.