RSSВерсія для друку
У Чернігові створено два центри первинної медико-санітарної допомоги
07.10.2013

У Чернігові створено два центри первинної медико-санітарної допомоги. Відповідне рішення прийнято під час чергової сесії міської ради.

Згідно з рішенням сесії міської ради, центри створені як комунальні заклади, і затверджено їх статути. Управлінню охорони здоров'я міської ради доручено затвердити штатні розписи закладів на 2013-2014 роки.

Центр первинної медико-санітарної допомоги №1, який розташований на вул. Пирогова, 15, в приміщення дитячої поліклініки №1, надаватиме допомогу жителям Новозаводського району міста. Орієнтовно центр обслуговуватиме 150 тисяч жителів міста.

Центр первинної медико-санітарної допомоги №2, який розташований на вул. Рокосовського, 47, в приміщення дитячої поліклініки №1, надаватиме допомогу жителям Деснянського району та частині вулиць Новозаводського району міста. Орієнтовна кількість пацієнтів складатиме 146 тисяч осіб.

За словами начальника Управління охорони здоров'я міської ради Юрія Бойко, центри первинної медико-санітарної допомоги стануть єдиними закладами, що надають первинну медичну допомогу та фінансуватимуться з міського бюджету.

Джерело