RSSВерсія для друку
У 2013 році в Україні побудують сім перинатальних центрів
13.09.2012

У 2013 році в Україні буде відкрито сім перинатальних центрів. По це під час засідання уряду повідомив Прем'єр-міністр Микола Азаров, передає кореспондент УНН.

 

"Буде реконструйовано та обладнано перинатальним і постнатальним обладнанням Інститут педіатрії, акушерства та гінекології, створено Центр пересадки кісткового мозку в "Охмадиті", відкрито ще сім перинатанльних центрів у Волинській, Київській, Львівській, Черновецькій, Черкаській, Херсонській областях, а також у місті Києві", – зазначив М.Азаров.

 

За його словами, модернізація та реконструкція, будівництво нових медичних закладів відбудеться практично в кожному районі країни.

 

Як повідомлялося раніше, уряд планує в 2013 році завершити створення перинатальних центрів у кожній області України. Про це сказав Прем’єр-міністр України Микола Азаров.

 

"Буквально наступного року ми завершимо створення перинатальних центрів по всій Україні. Житомирський обласний перинатальний центр – це вже 7-й в країні. Приємно бачити, як на очах реалізується програма, яку намітив Президент України - буквально у липні 2010 року він вийшов з ініціативою, щоб у кожній області з’явився перинатальний центр", - підкреслив Микола Азаров.

Джерело:

www.unn.com.ua/ua/news/910764-u-2013-rotsi-v-ukrayini-pobuduyut-sim-perinatalnih-tsentriv/