RSSВерсія для друку
Тренінг з прав людини у сфері охорони здоров’я
25.07.2012

Представники юридичних клінік з різних куточків України приїхали у Львів, аби обмінятись досвідом, удосконалити свої знання щодо прав людини у сфері охорони здоров’я

 

З 23 до 24 липня 2012 р. в м. Львові проходив тренінг з прав людини у сфері охорони здоров’я для керівників, викладачів та координаторів юридичних клінік вищих навчальних закладів України. Метою заходу було надання комплексу необхідних знань з медичного права для правореалізаційної і правозахисної діяльності з метою захисту прав людини у сфері охорони здоров’я.

 

Детальніше:

 

Організатором заходу виступила Всеукраїнська громадська організація «Фундація медичного права та біоетики України» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Фонду відкритого суспільства, які вже не один рік сприяють визнанню, реалізації та захисту прав людини в одній з найважливіших сфер життєдіяльності в Україні.

Змістовне наповнення тренінгу було розроблено на основі практичного посібника «Права людини у сфері охорони здоров’я» (Берн І., Езер Т., Коен Дж., Оверал Дж., Сенюта І. Права людини в сфері охорони здоров’я: практичний посібник / За наук.ред. І. Сенюти. – Львів: Видавництво ЛОБФ «Медицина і право», 2012. – 552 с.).