RSSВерсія для друку
Світ побачив колективний підручник з питань медичного та фармацевтичного права
29.08.2018

Вийшов друком колективний підручник "Політика та публічне управління у сфері охорони здоров’я" у 2-х томах, співавтором якого є, президент ГО "Фундація медичного права та біоетики України, Ірина Сенюта.

У першому томі підручника розкриваються актуальні питання публічної політики та управління у сфері охорони здоров’я, його теорії, історії і методології. Осмислюється системна природа управління охороною громадського здоров’я, сучасний стан, а також тенденції і перспективи розвитку. Публічне управління у сфері охорони здоров’я розглядається в контексті суспільних змін, висвітлюються шляхи його модернізації в Україні та світі.

Другий том присвячений висвітленню сучасних проблем з медичного та фармацевтичного права. Загальноправові положення представлено з урахуванням специфіки та особливостей медичної й фармацевтичної діяльності. У книзі осмислюється системна природа правового регулювання медичної та фармацевтичної діяльності, сучасний стан, а також тенденції і перспективи розвитку. Медичне та фармацевтичне право розглядається в контексті суспільних змін, висвітлюються шляхи його модернізації в Україні та світі.

Двотомник буде корисним студентам, викладачам, аспірантам, а також усім, хто цікавиться сучасною державно-управлінською наукою.