RSSВерсія для друку
Спортивний фестиваль проти наркотиків, тютюну та алкоголю пройде у Києві
06.04.2012

З 26 травня до 31 серпня у столиці триватиме спортивний фестиваль "Спорт проти наркотиків, тютюну та зловживання алкоголем", який відбуватиметься на території пляжу "Венеція", що на Долобецькому острові у Гідропарку. Про це повідомили в прес-службі КМДА.
З метою належної підготовки та проведення фестивалю, у Київській міській державній адміністрації відбулося засідання організаційного комітету заходу. Під час засідання члени оргкомітету обговорили ряд актуальних питань, зокрема, підготовку до літнього сезону пляжів та зон відпочинку на Тухановому, Долобецькому островах та інших рекреаційних зонах Києва.
Також за рішенням оргкомітету вже з 10 до 25 квітня на пляжі "Венеція", що на Долобецькому острові у Гідропарку, відбуватимуться підготовчі роботи – встановлення сценічних конструкцій та тимчасових споруд, що необхідні для проведення фестивалю.
Цього року, як обіцяють організатори, на Долобецькому острові з’явиться 1 стадіон для міні футболу, 2 стадіони для пляжного футболу, 6 майданчиків для інших пляжних видів спорту, облаштований баскетбольний майданчик. Також, разом з КП "Плесо", до ладу приведуть центральний міський пляж "Венеція".
Організаторами фестивалю, за сприяння Київської міської державної адміністрації, виступили Фонд "Спорт проти наркотиків, тютюну та зловживання алкоголем", Головне управління сім’ї, молоді та спорту КМДА.
Детальніше за адресою:
amn.net.ua/ukr/news/events/7251