RSSВерсія для друку
Співпраця України та Швейцарії в питаннях охорони здоров’я матері і дитини триває
04.06.2014

4 червня 2014 року в Міністерстві охорони здоров’я України відбулося щорічне засідання Наглядової ради україно-швейцарської Програми «Здоров'я матері та дитини».

Метою засідання було обговорення результатів впровадження Програми протягом березня 2013 року – травня 2014 року та погодження стратегії і плану діяльності Програми на наступний програмний рік.

В засіданні взяли участь перший заступник міністра охорони здоров’я України Руслан Салютін, начальник управління охорони материнства, дитинства та санаторного забезпечення МОЗ Альона Терещенко, керівник україно-швейцарскої Програми «Здоров'я матері та дитини», експерт Швейцарського інституту охорони здоров’я та тропічної медицини Мартін Рааб, заступник директора Швейцарського Бюро співробітництва в Україні Петра Відмер, керівник офісу з впровадження україно-швейцарської програми «Здоров’я матері та дитини» Наталія Рябцева, проректор з лікувальної роботи НМАПО ім. П.Л. Шупика Ніна Гойда, головний позаштатний спеціаліст МОЗ України з неонатології професор Єлизавета Шунько, заступники начальників управлінь охорони здоров’я Вінницької, Волинської та Івано-Франківської областей.

Детальніше: