RSSВерсія для друку
Розроблено Методичні рекомендації впровадження гендерного підходу до загальнодержавних заходів протидії ВІЛ /СНІДу в Україні
11.07.2013

Держслужба України соцзахворювань спільно з партнерами представили на громадське обговорення проект Методичних рекомендацій для впровадження гендерного підходу при плануванні відповіді на епідемію ВІЛ-інфекції/СНІДу в Україні.

З цього приводу в столиці відбувся семінар, який отримав назву “Впровадження гендерної політики у регіональні програми протидії епідемії ВІЛ-інфекції/СНІДу”. Участь у семінарі взяли представники Держслужби України соцзахворювань, ЮНЕЙДС, ВБО “Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ”, ВГО “Центр “Розвиток демократії”, Програми розвитку ООН в Україні, а також секретарі обласних координаційних рад з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

Під час обговорення йшлося про важливість та актуальність прийняття такого документу, оскільки він дозволить більш системно та повноцінно врахувати питання гендерних чинників, які мають суттєвий вплив на розвиток та характер епідемії ВІЛ-інфекції в Україні.

Детальніше…