RSSВерсія для друку
Розпочався робочий візит до США Віце-прем'єр-міністра України - Міністра охорони здоров'я України Раїси Богатирьової
20.09.2012

Віце-прем'єр-міністр України - Міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова перебуває з робочим візитом у Сполучених Штатах Америки. Метою візиту, який здійснюється на запрошення Міністра охорони здоров'я та соціальних послуг США, є поглиблення співпраці між Україною та Сполученими Штатами Америки у сфері охорони здоров'я, обмін досвідом здійснення національних заходів з профілактики та боротьби з інфекційними та неінфекційними захворюваннями, формування здорового способу життя.

У ході візиту відбудеться зустріч Раїси Богатирьової з Міністром охорони здоров'я і соціальних служб США Кетлін Сібеліус, директором Департаменту з питань безпеки лікарських засобів Адміністрації харчових продуктів та лікарських засобів США Томасом Крістлом, заступником Начальника медичної служби Міністерства охорони здоров'я та соціальних служб США Борисом Лушняком. Також Віце-прем'єр-міністр України зустрінеться із співголовою сенатського комітету в закордонних справах, сенатором Ричардом Лугаром та заступником Помічника Державного секретаря США Д. Расселом.

Крім того, Раїса Богатирьова зустрінеться з керівництвом Американської Асоціації громадського здоров'я, Американської Медичної Асоціації, Американської Медсестринської Асоціації та Асоціації американських фармацевтичних компаній PhRMA.

Програмою візиту також передбачено спілкування Міністра охорони здоров'я України з першим заступником Глобального координатора США з питань боротьби зі СНІД Деборою фон Зінкернейджел, першим заступником Директора Національних Інститутів здоров'я США Лоуренсом Табаком та представниками української громади в США, які працюють у галузі медицини та охорони здоров'я. Під час поїздки Віце-прем'єр-міністр України ознайомиться з роботою Клінічного центру Національного інституту здоров'я США.

Джерело:

http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20120919_1.html

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...