RSSВерсія для друку
Розпочав роботу міжнародний науково-практичний семінар "Невідкладна медична допомога постраждалим при хімічних інцидентах та нападах"
08.05.2012

Протягом 07-11 травня 2012 року в Українському науково-практичному центрі екстреної медицини та медицини катастроф проходитиме науково-практичний курс, спрямований на відпрацювання теоретичних знань та практичних навичок, а також обміну досвідом з надання екстреної медичної допомоги при ураженнях сильнодіючими отруйними речовинами та хімічною зброєю. Напередодні змагань "Євро-2012" цей курс сприятиме поглибленню інформацією щодо організації допомоги, а також збільшенню готовності екстрених служб до проведення чемпіонату.

 

Під час навчань представники медицини, МВС, аварійні служби та командири аварійно-рятувальних загонів відпрацьовуватимуть питання надання екстреної медичної допомоги на догоспітальному та госпітальному етапах в разі комбінованих уражень із застосуванням отруйних речовин.

У заходах також візьмуть участь представники 11 країн світу, зокрема Вірменії, Білорусії, Естонії, Угорщини, Казахстану, Литви, Польщі, Російської Федерації, США, Узбекистану та В'єтнаму.

Детальніше:

 http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20120508_2.html