RSSВерсія для друку
Регіони України отримали 28 тисяч плакатів з інформацію про туберкульоз
28.08.2012

У рамках Програми "Зупинимо туберкульоз в Україні" були розроблені, надруковані та доставлені в усі регіони України друковані матеріали, серед яких 28 тисяч плакатів і 25 тисяч наліпок для населення, 320 тисяч ліфлетів для наркозалежних, 280 тисяч ліфлетів для ув’язнених, 50 тисяч ліфлетів для безпритульних і 20 тисяч ліфлетів для ромів.  Про це УНН повідомили у прес-службі Програми "Зупинимо туберкульоз в Україні".

Інформація, викладена у друкованих матеріалах, у простій і наочній формі розповідає про основні симптоми туберкульозу, закликає людей обережніше ставитися до свого здоров’я та здоров’я своїх близьких, і у випадку виявлення одного чи кількох симптомів захворювання негайно звертатися до лікаря. Важливо знати, що у випадку своєчасного початку лікування туберкульозу хвороба повністю виліковна.

У вересні буде надрукована та доставлена в регіони друга частина інформаційної продукції, а саме: брошура для пацієнтів, хворих на туберкульоз; плакат з інфекційного контролю "Профілактика зараження туберкульозом усередині лікарні", плакат "Правила збору мокроти" для пацієнтів, двосторонній фліпчарт для медиків загальної лікувальної мережі та пацієнтів.

Детальніше:

http://www.unn.com.ua/ua/news/886357-regioni-ukrayini-otrimali-28-tisyach-plakativ-z-informatsiyu-pro-tuberkuloz/