RSSВерсія для друку
Реформа охорони здоров’я Львівщині піде на користь - посадовець
17.06.2011

Напередодні Дня медичного працівника  начальник головного управління охорони здоров'я Львівської ОДА Сергій Федоренко зауважив, що медична галузь у найближчі роки активно розвиватиметься.

"Розроблено пріоритетні напрямки стратегії розвитку галузі охорони здоров'я Львівщини. Планується будівництво нових приміщень для лікувальних закладів та капітальні ремонти існуючих, подальший розвиток медицини невідкладних станів із створенням мережі локальних підпунктів у районах та містах області, створення єдиної системи реабілітації та відновного лікування з врахуванням рекреаційних та кліматичних факторів регіону, забезпечення житлом медичних працівників у сільській місцевості, розвиток первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини зі збереженням кількості існуючих медичних закладів у сільській місцевості", - зазначив С. Федоренко

За словами начальника головного управління охорони здоров'я Львівської ОДА, пріоритетним залишиться і розвиток закладів охорони материнства і дитинства. Регіоналізація та розвиток перинатальної допомоги області з подальшим активним впровадженням ефективних перинатальних технологій - також серед першочергових завдань.

 

www.unn.com.ua/ua/news/17-06-2011/390978/