RSSВерсія для друку
Р.Богатирьова: реформи потрібні не владі, а людям
18.05.2012

Реформи потрібні не владі, реформи потрібні людям. На цьому наголосила віце-прем’єр-міністр України – міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова під час прес-конференції в Чернівцях, повідомили у прес-службі Міністерства охорони здоров'я.

Президентом України, наголосила віце-прем’єр-міністр, ініційовані та впроваджуються нові державні соціальні стандарти. На першому місці серед цих ініціатив і серед пріоритетів Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" – перетворення, зміни в охороні здоров’я.

"Розпочато кілька проектів, метою яких є наближення медичної допомоги до пацієнта, підвищення її якості, надання своєчасної, а головне – справедливої медичної допомоги всім, хто її потребує, – зазначила Раїса Богатирьова. – Ці вимоги поставлені перед галуззю, вони є вимогами часу, і дуже добре, що ми маємо в цьому підтримку Президента. Це дає наснагу медикам, стимулює їх працювати активніше і, головне, досягати результатів уже зараз", – сказала міністр.

Детальніше:

 

http://amn.net.ua/ukr/news/events/8087