RSSВерсія для друку
Раїса Богатирьова оглянула медзаклади Львівщини
13.04.2012

Віце-прем’єр міністр України – міністр охорони здоров’я планує впродовж квітня відвідати більшість областей держави, щоб вивчити стан справ на місцях

Учора, 12 квітня, у Львові висадився справжній VIP-десант. Окрім президента України Віктора Януковича, президента УЄФА Мішеля Платіні і віце-прем’єра – міністра інфраструктури Бориса Колеснікова, які відкривали оновлений аеропорт та інспектували євростадіон, на Львівщині з візитом перебувала й віце-прем’єр міністр України – міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова

У програмі візиту пані Богатирьової були огляди медичних закладів області, напрямок діяльності яких є пріоритетним у розвитку охорони здоров’я держави, – Львівський обласний державний клінічний лікувально-діагностичний кардіологічний центр, Львівський обласний клінічний перинатальний центр, Львівський державний онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр.

В онкологічному центрі Р. Богатирьова зустрілася з медичною громадськістю Львівщини, представниками ЛНМУ ім. Д. Галицького. Звертаючись до головних лікарів області, вона зазначила, що давно знає нашу область, переконана в її потужному медичному потенціалі, що підтвердили візити до кількох медичних закладів.

Окремо міністр охорони здоров’я зупинилася на підготовці до Євро-2012. Підготовку до майбутнього чемпіонату Р.Богатирьова назвала візиткою України й зауважила, що підготувалися львів’яни добре.

Відповідаючи на численні запитання представників засобів масової інформації, віце-прем’єр – міністр охорони здоров’я України Р.Богатирьова зазначила, що головним для держави було, є і залишається надання повноцінної якісної медичної допомоги населенню. Саме для того, щоб вивчити стан справ на місцях, вона планує до кінця квітня відвідати більшість областей України.

Джерело:
www.gazeta.lviv.ua/news/2012/04/13/2410