RSSВерсія для друку
Раїса Богатирьова: Національний проект «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства» і надалі залишатиметься в пріоритетах діяльності уряду
14.05.2012

В неділю відбулася робоча поїздка Віце–прем’єр–міністра України – Міністра охорони здоров’я Раїси Богатирьової до Харківської області. Віце-прем’єр–міністр зустрілася з колективом та ознайомилася з роботою головного базового медичного закладу Харківської області «Обласна клінічна лікарня – Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», у складі якого створено регіональний перинатальний центр.

Міністр високо оцінила рівень оснащення закладу та підготовки медичних спеціалістів перинатального центру. «Персонал закладу володіють сучасними методиками діагностики, лікування та надання екстреної медичної допомоги», – відзначила Раїса Богатирьова. За словами Міністра, уряд і надалі приділятиме особливу увагу Національному проекту «Нове життя – нова якість охорони материнства та дитинства», який реалізується за ініціативою Президента України шляхом організації мережі обласних перинатальних центрів та є одним з основних напрямків реформування охорони здоров'я.

Детальніше:

http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20120514_2.htm