RSSВерсія для друку
Пройшло чергове заняття "Школи практикуючого лікаря" – МОЗ
28.03.2012

Чергове заняття "Школи практикуючого лікаря", присвячене темі реформування галузі охорони здоров'я, відбулося у Центральній районній поліклініці Святошинського району м. Києва. Про це повідомили у прес-службі МОЗ.

Особливо актуальні питання розвитку первинної та екстреної медичної допомоги в столиці, її пілотних та непілотних регіонах, висвітлили заступник Міністра охорони здоров'я Олександр Толстанов та начальник відділу первинної медичної допомоги МОЗ України Костянтин Надутий. Також своїм досвідом та першими результатами впровадження реформи в одному із пілотних районів столиці поділився головний лікар Дніпровської центральної районної лікарні м. Києва Даніель Карабаєв.

Лікарі мали можливість висловити зауваження та пропозиції стосовно змін у галузі, обговорити найболючіші аспекти своєї діяльності крізь призму реформування.

"Ми повинні підготувати і виховати лікаря високої кваліфікації і зробити все можливе, щоб прикріплене до нього населення відчуло, що саме цей лікар допомагає йому не хворіти" - висловив основну філософію створення ПМСД та сімейної медицини Олександр Толстанов.

Детальніше за адресою:

http://amn.net.ua/ukr/news/events/6696