RSSВерсія для друку
Проект Закону України "Про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров'я"
18.04.2011

З метою отримання зауважень та пропозицій до проекту Закону України "Про внесення змін до Основ законодавства України про охорону здоров'я", Міністерство охорони здоров'я оголошує про його публікацію.

Проект Закону розміщено в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров'я України за адресою: moz.gov.ua.

Законопроект забезпечує законодавче підґрунтя для реформування вітчизняної системи охорони здоров'я, що передбачає оптимізацію та структурну реорганізацію мережі закладів охорони здоров'я, запровадження нових фінансових механізмів, спрямованих на підвищення ефективності використання наявних фінансових, кадрових та матеріальних ресурсів, та покращання якості надання медичної допомоги населенню.

Зауваження та пропозиції стосовно проекту у письмовій та електронній формі просимо надавати протягом двох місяців з дня опублікування цього оголошення до Міністерства охорони здоров'я України за адресою: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7 (marina2006@moz.gov.ua, infodep@moz.gov.ua) та Державного Комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва за адресою: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11; (mail@dkrp.gov.ua).

Порівняльна таблиця (проект закону)

Джерело інформації сайт:

www.moz.gov.ua