RSSВерсія для друку
Проект Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014-2018 роки пройшов громадське обговорення
04.04.2013

Держслужба України соцзахворювань спільно з партнерами представила на обговорення громадськості проект Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2014-2018 роки. Участь в обговоренні взяли представники парламенту, зацікавлених міністерств та відомств, обласних державних адміністрацій, фахівці регіональних центрів профілактики та боротьби зі СНІДом, члени громадських організацій, ЗМІ та ін.

"Проект Загальнодержавної цільової програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу - це результат тривалої та багатовекторної роботи: визначення сильних та слабких сторін попередньої п'ятирічної програми, формування необхідних цілей та індикаторів, оцінки внутрішніх та зовнішніх ресурсів, які можуть бути задіяні в процесі виконання документу. Програма має на меті консолідувати зусилля держави, громадськості, міжнародних донорів для реалізації цілісної державної політики та суттєвого впливу на епідемію ВІЛ-інфекції/СНІДу", - заявила Голова Держслужби України соцзахворювань Тетяна Александріна.

 

Детальніше…