RSSВерсія для друку
Президент України та Міністр охорони здоров'я України взяли участь у церемонії відкриття Центру первинної медико-санітарної допомоги
18.10.2013

Президент України Віктор Янукович та Міністр охорони здоров'я України Раїса Богатирьова взяли участь у церемонії введення в експлуатацію центру первинної медико-санітарної допомоги (амбулаторії загальної практики сімейної медицини) у Будьонівському районі Донецька.

 

«Ми робимо ще один невеликий крок у напрямку поліпшення медичного обслуговування для мешканців міста Донецьк. Нехай це маленька, але перемога, нехай маленьке – проте свято. І з цим святом я вас хочу привітати», – сказав Президент, вітаючи жителів району з відкриттям медичного закладу.

 

Обговорюючи хід реалізації медичної реформи в державі, Віктор Янукович зазначив, що у 2014 році в Україні має завершитись реалізація програми з будівництва перинатальних центрів. «Наразі більшу частину вже побудовано, тому я сподіваюсь, що у 2014 році ми цю програму завершимо», – зауважив Глава держави.

 

Також Президент України наголосив, що всі медичні заклади в державі, в тому числі новозбудовані, мають бути пристосовані для людей з обмеженими можливостями, аби вони могли без перешкод користуватися послугами лікарів. Зокрема йдеться про оснащення закладів охорони здоров’я спеціальними ліфтами для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Детальніше http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20131017_h.html