RSSВерсія для друку
Прем'єр-міністр України Микола Азаров відкрив у Луганському обласному клінічному онкологічному диспансері сучасний операційно-реанімаційний блок з експрес-лабораторією
27.08.2012

У ході робочої поїздки на Луганщину 25.08.2012 Прем'єр-міністр України Микола Азаров у супроводі керівництва області та інших офіційних осіб відвідав Луганський обласний клінічний онкологічний диспансер, де поспілкувався з його працівниками та вручив їм сертифікат на високочастотний операційний ніж виробництва Німеччини вартістю 300 тис. грн.

Начальник Головного управління охорони здоров'я облдержадміністрації Павло Малиш доповів про хід будівництва нового операційно-реанімаційного блоку, при цьому підкресливши, що Луганський онкодиспансер, визнаний одним з найкращих в Україні, в чому, безумовно, велика заслуга обласної влади, яка модернізацію охорони здоров'я вважає одним зі своїх пріоритетів.

При цьому голова облдержадміністрації Володимир Пристюк заявив, що відкриттям операційно-реанімаційного блоку роботи з реконструкції та оснащення обласного онкодиспансеру не закінчаться. "Уже в наступному році ми маємо намір відкрити тут нове поліклінічне відділення", - розповів він.

Джерело:

 

http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20120827_2.html