RSSВерсія для друку
Прем'єр доручив створити комісію, яка перевірить закупівлі ліків для онкохворих дітей
16.07.2012

Прем’єр-міністр України Микола Азаров дав доручення створити спеціальну Урядову комісію з перевірки дотримання вимог законодавства з питань закупівлі лікарських засобів за державні кошти для лікування дітей з онкологічними захворюваннями, зокрема онкогематологічними, а також із забезпечення належної якості, безпечності та ефективності цих медпрепаратів. За вказаними пунктами буде перевірена діяльність МОЗ, Ради міністрів АР Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських адміністрацій.

Відповідне доручення Прем’єр-міністр дав у зв’язку зі складною ситуацією, що склалася із забезпеченням необхідними ліками дитячих онкологічних відділень лікарень країни.

До Урядової комісії увійшли представники Державної фінансової інспекції, Антимонопольного комітету, Державної служби України з лікарських засобів та Національної академії медичних наук.

Комісія розпочинає роботу із сьогоднішнього дня, про результати перевірок вона має прозвітувати перед Главою Уряду в десятиденний строк.

Джерело:

http://www.unn.com.ua/ua/news/822346-premer-doruchiv-stvoriti-komisiyu,-yaka-perevirit-zakupivli-likiv-dlya-onkohvorih-ditey/