RSSВерсія для друку
Представники Львівської ОДА та НАМН України підписали Меморандум про співпрацю
26.07.2012

25 липня 2012 року представники Львівської облдержадміністрації спільно з Національною академією медичних наук України підписали Меморандум про співпрацю щодо надання високоспеціалізованої медичної допомоги населенню області.

У церемонії підписання взяли участь: заступник голови-керівник апарату Львівської ОДА Іван Груник, в.о. начальника головного управління охорони здоров'я ОДА Орест Середа, керівники лікарсько-профілактичних закладів та представники науково-медичної громадськості Львівщини.

"За дорученням Президента України Віктора Януковича, відповідні Меморандуми про співпрацю буде підписано з усіма регіонами нашої держави", - поінформував президент НАМН України Андрій Сердюк.

Він зазначив, що Національна академія медичних наук, відповідно до Програми економічних реформ на 2010 - 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", Загальнодержавної програми "Здоров'я-2020: український вимір" та в межах державного фінансування, зможе безоплатно надати високопрофесійну спеціалізованої медичну допомогу близько 44 тис. пацієнтам рівномірно до кількості населення у кожній області.

http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20120726_0.html