RSSВерсія для друку
Представники департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА зустрілися з місією Люксембурзького Червоного Хреста
26.03.2015

25 березня відбулась партнерська зустріч директора Департаменту охорони здоров’я Богдана Чечотки, заступника директора Ірини Микичак та головного спеціаліста департаменту з функціональної діагностики, професора Юрія Іваніва з членами Місії Люксембурзького Червоного Хреста у складі кардіолога, професора Річарда Шнайдера і професора Бернарда Айзенмана.

            Під час зустрічі відбулося фахове обговорення досягнень і проблем розвитку дитячої кардіохірургічної допомоги на Львівщині, а також стратегічного бачення подальшої реалізації «Програми допомоги дітям України з хірургічними вадами серця».

            Річард Шнайдер зупинився на питаннях підготовки кваліфікованих кадрів, важливості створення потужної команди кардіохірургів і залучення молодих фахівців.

Богдан Чечотка висловив щиру подяку Товариству Червоного Хреста Люксембургу за успішну майже 25-річну співпрацю з кардіохірургами Львівщини.

            Члени Місії Люксембурзького Червоного Хреста в рамках візиту до Львова відвідали Львівську обласну клінічну лікарню. На базі дитячого кардіохірургічного відділення ЛОКЛ разом з провідними дитячими кардіохірургами проведено 20 консультацій та 2 складні операції дітям з вадами серця.

            Детальніше