RSSВерсія для друку
Потужна перинатальна служба - майбутнє держави
22.08.2011

"Потужна перинатальна служба - майбутнє держави", - на цьому наголосив заступник Міністра охорони здоров'я України Олександр Толстанов під час відвідання Львівського обласного клінічного перинатального центру.

"Пологи - природній процес, і наша мета - не втручатися у нього, а створити максимально зручні та природні умови для жінки, що народжує" - додав він.

Спілкуючись з керівництвом перинатального центру, Олександр Толстанов відзначив, що наразі структура центру відповідає всім необхідним сучасним вимогам, маючи у наявності післяпологові зали, кімнати закінченого циклу, сімейні пологові зали, дитячі реанімації та ін.

Заступник Міністра зазначив, що центр уже фактично готовий до участі у 2012 році у Національному проекті "Нове життя - нова якість охорони материнства та дитинства", в рамках якого передбачається створення на базі уже існуючого перинатального центру надсучасного регіонального перинатальногот центру Львівської області ІІІ рівня надання медичної допомоги. Це стане можливим завдяки високотехнологічній реконструкції існуючих приміщень, наповненню спеціалізованим обладнанням та іншими заходами, які передбачені Національним проектом.

Детальніша інформація за адресою:

www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20110819_5.html