RSSВерсія для друку
Подяками та сертифікатами відзначили медиків за ефективне консультування питань імунізації, догляду за вагітними жінками та відповіді на спалах поліомієліту
29.12.2015

За ініціативи Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Міністерства охорони здоров’я України, Агентства США з міжнародного розвитку USAID та Швейцарського бюро співробітництва в Україні 22-23 грудня у Києві відбулась конференція з міжнародною участю «Ефективне консультування з питань імунізації, догляду за вагітними жінками та відповіді на спалах поліомієліту».

 

У заході взяли участь понад 300 фахівців в галузях імунології, епідеміології, педіатрії з усієї України. В ході конференції підведені підсумки та розглянуті перспективи важливих проектів, що здійснюються за підтримки ЮНІСЕФ в Україні - «Ефективне консультування вагітних спеціалістами загальної практики на первинному рівні надання медичної допомоги», «Комунікації у сфері репродуктивного здоров’я та здоров’я матері та дитини», «Ефективне консультування з питань імунопрофілактики та відповіді на спалах поліомієліту у 2015 році». Труднощами та перемогам на шляху їх реалізації в регіонах поділилися представники різних областей.

Детальніше

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...