RSSВерсія для друку
Питання лікування та реабілітації демобілізованих учасників АТО вирішувалися на засіданні колегії Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА
30.06.2015

26 червня у Західному реабілітаційно-спортивному центрі Національного комітету спорту інвалідів України відбулась виїзна колегія Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації, яка була присвячена питанням організації надання медичної допомоги, проведення відновного лікування та реабілітаційних заходів демобілізованим учасникам АТО в лікувально-профілактичних закладах Львівської області.

Захід пройшов за участі Уповноваженого Президента з прав людей з інвалідністю, Президента НКСІУ Валерія Сушкевича, головного позаштатного спеціаліста МОЗ України за спеціальністю «Хірургія серця і магістральних судин у дорослих» Костянтина Руденка, директора Департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Богдана Чечотки. З доповідями виступили в.о. головного лікаря Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи Андрій Сав’юк, головний лікар Львівського обласного Центру медико-соціальної експертизи Володимир Решота, представник НКСІУ Мирослава Шперик та інші фахівці.