RSSВерсія для друку
Павленку в центрі соціальної реабілітації для дітей подарували краватку
19.09.2012

Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко відвідав дитячий центр соціальної реабілітації "Перлина Придніпров’я", розташований в с.Орлівщина Новомосковського району Дніпропетровської області. Про це повідомили у прес-службі глави держави.

Юрій Павленко оглянув медичний центр, оснащений спеціальним сучасним обладнанням, яке дозволяє за період зміни пройти повний курс медичної та соціальної реабілітації, спальні корпуси, клуб, їдальню, нову школу, яка забезпечена аудіо-, відео-, та мультимедійною апаратурою, сучасний спортивний комплекс: футбольне поле, баскетбольний, волейбольний, а також ігровий та тренажерний майданчики.

У ході відвідування Юрій Павленко окремо зустрівся та поспілкувався з дітьми. На згадку про зустріч діти Дніпропетровщини подарували Юрію Павленку краватку з емблемою центру "Перлина Придніпров’я" та таким чином прийняли Уповноваженого з прав дитини до своєї дружньої дитячої родини.

"Перлина Придніпров’я" - це унікальний заклад, в якому створені всі умови для комплексного оздоровлення, соціальної реабілітації та медичного супроводу дітей, незалежно від їх соціального статусу. 1 вересня в центрі була відкрита нова сучасна школа. Крім того, в центрі забезпечені умови для всебічного розвитку дитини, розкриття її талантів та здібностей: працюють гуртки декоративно-прикладної творчості та понад 10 спортивних секцій, мобільний планетарій.

Щорічно в центрі будуть відпочивати та оздоровлюватися близько 3 тисяч дітей Дніпропетровщини, які потребують особливої уваги і підтримки з боку держави (у віці від 7 до 16 років).

Джерело:

http://www.unn.com.ua/ua/news/921960-pavlenku-v-tsentri-sotsialnoyi-reabilitatsiyi-dlya-ditey-podaruvali-kravatku/

03.05.2024.

Уряд врегулював процедуру розширення Національного переліку основних лікарських засобів

Кабінет Міністрів України затвердив зміни до механізму...
03.05.2024.

Договори між НСЗУ та аптечними закладами за програмою «Доступні ліки» укладатимуться на довгостроковий період

З 1 грудня 2024 р. Національна служба здоров’я України...