RSSВерсія для друку
Оригінальний спосіб боротьби з ВІЛ-інфекцією запропонували у Зімбабве
28.05.2012

Уряд Зімбабве – країни, в якій лютує СНІД – запропонувало оригінальний метод боротьби з епідемією цього захворювання. Жінкам хочуть поголити голови і заборонити митися – щоб у чоловіків не виникало спокуси займатися сексом, повідомляють зарубіжні ЗМІ.

Чим привабливіша жінка, тим вища ймовірність того, що вона буде користуватися популярністю у ліжку, і тим вищі шанси зараження ВІЛ-інфекцією. На думку представників опозиційної партії Зімбабве, саме краса і привабливість зимбабвієк є перешкодою до успішної боротьби з цим небезпечним для життя захворювання . Демократи впевнені, що, якщо жінки країни поголять голови і перестануть стежити за гігієною, їм вдасться подолати епідемію.

"Уряд має видати закон, згідно якому жінки будуть зобов'язані голити голови. Вони також повинні припинити митися, тому що це і викликає всі проблеми! Якщо б жінки одягалися в просторий одяг і були потворними, чоловіки б не хотіли займатися з ними сексом", – заявили демократи на конференції, присвяченій проблемам ВІЛ. Більш того, опозиціонери запропонували обов'язкове обрізання для всіх жінок країни.

У Зімбабве ВІЛ-інфекцією заражені близько 14% дорослого населення. 10 років тому ця цифра ставновила 30%. Демократи – не єдині, хто шукає незвичайні виходи з ситуації, що склалася. Раніше політики пропонували колоти чоловікам ліків, що знижують статевий потяг, а видавати секс– іграшки для задоволення сексуальних потреб.

 

Джерело:

http://amn.net.ua/ukr/news/za_kordonom/8435