RSSВерсія для друку
Оприлюднено результати службового розслідування щодо діяльності керівництва МОЗ
20.08.2015

Як передає кореспондент УНІАН, такі висновки були озвучені під час публічного представлення результатів службових розслідувань щодо неналежного виконання посадовими особами МОЗ покладених на них службових обов'язків.

Голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко нагадав, що протягом останніх 4-х місяців за дорученням прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка у МОЗ було проведено два службових розслідування.

"Одне відбувалося у травні у зв'язку зі зверненням Служби безпеки України, інше, більш глобальне, - протягом червня-липня", - сказав він і додав, що ініціаторами службового розслідування виступили 67 народних депутатів.

Так, до відповідної комісії увійшло 28 осіб, 15 з яких - депутати з різних фракцій, інші, зокрема, - представники міністерств. 13 липня комісія завершила роботу.

Голова відповідної комісії, заступник голови Нацдержслужби Олександр Скопич зазначив: "Комісія дійшла висновку, що недоліки керівництва Міністерства охорони здоров'я мають системний характер і свідчать про неналежну організацію роботи в цілому, оскільки за 6 місяців перебування міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі на посаді не лише не зроблено дієвих кроків щодо вирішення нагальних питань в галузі, але і призупинені деякі процеси у сфері охорони здоров'я. Державні закупівлі, зокрема", - сказав Скопич.
Детальніше читайте на УНІАН:http://health.unian.ua/country/1113762-oprilyudneno-rezultati-slujbovogo-rozsliduvannya-schodo-diyalnosti-kerivnitstva-moz.

Детальніше