RSSВерсія для друку
Олександра Павленко: «Команда МОЗ України активно працює над розробкою законопроектів для впровадження медичної реформи»
25.05.2015

Про плани МОЗ України в реформуванні національної медицини, новації в управлінні охороною здоров’я, її фінансування, нормативно-правове та кадрове забезпечення розповіла в ефірі «7 каналу» (м. Одеса) Перший заступник Міністра охорони здоров’я України Олександра Павленко.

«Наше завдання – стратегічні ідеї по впровадженню української медичної реформи чітко сформулювати в конкретних нормативно-правових актах. Над цим нині активно працює команда МОЗ України, і найближчим часом перший пакет законодавчих актів буде внесено в Парламент», - повідомила в ефірі програми «Вечір на 7 каналі» Олександра Павленко.

Під час спілкування в прямому ефірі Перший заступник Міністра охорони здоров’я України Олександра Павленко особливу увагу приділила можливим змінам в принципах фінансування закладів охорони здоров’я та їх юридичного статусу.

За її словами, якщо не дати правової та фінансової автономії закладам охорони здоров’я буде дуже важко досягти дієвого результату в умовах недофінансування медичної галузі.

Повну версію інтерв’ю можна подивитися на: http://7kanal.com.ua/2015/05/vecher-na-7-aleksandra-pavlenko/

Джерело: http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20150525_c.html