RSSВерсія для друку
Олег Мусій та Наталя Лісневська взяли участь у засіданні робочої групи з підготовки проекту закону про лікарське самоврядування
29.05.2014

Міністр охорони здоров’я Олег Мусій та його заступник Наталя Лісневська взяли участь у засіданні робочої групи з підготовки проекту закону України, спрямованого на впровадження в Україні лікарського самоврядування, організованої в парламентському Комітеті з питань охорони здоров’я.

У засіданні також взяли участь представники МОЗ, лікарських асоціацій, громадських організацій, науковці, експерти.

Олег Мусій підтвердив намір МОЗ запровадити в Україні лікарське самоврядування. «Міністерство підтримує внесення на розгляд Верховної Ради України і якнайшвидше ухвалення проекту, схваленого робочою групою. Під час розгляду його у сесійній залі я гарантую підтримку МОЗ», - сказав Олег Мусій. Він також зазначив, що цей проект йде в одному ідеологічному руслі з проектом Концепції нової системи охорони здоров’я, яка нині проходить громадське обговорення. За його словами, в першому розділі проекту Концепції йдеться про зміну системи управління галуззю, зокрема запровадження професійного самоврядування та саморегулювання ринків.

Детальніше: