RSSВерсія для друку
Оголошено конкурс на ремонт чотирьох лікарень в Донецькій та Луганській областях
26.06.2015

Проект "Відновлення соціальних послуг та налагодження миру в Донецькій і Луганській областях", що реалізується Програмою розвитку ООН у співпраці з МОЗ України за фінансування Уряду Японії, оголосив тендер на ремонт чотирьох лікарень у Донецькій та Луганській областях.

Основні ремонтно-відновлювані роботи в Слов'янській центральній районній лікарні включатимуть ремонт операційного блоку, приймального покою, відділення рентгеноскопії та заміну вікон. У центральній міській лікарні Рубіжного ремонту силами Проекту буде відновлене інфекційне відділення: тут замінять вікна, сантехніку та опалювальну систему, облаштують теплоізоляцію покрівлі, відремонтують палати. У Лисичанській центральній міській лікарні проведуть роботи з ремонту покрівлі, встановлять пожежну сигналізацію, замінять підлогу і вікна, а також сантехніку. У Кремінському районному територіальному медичному об'єднанні також замінять покрівлю, системи опалення та водовідведення, проведуть належний косметичний ремонт приміщень.

Окрім того, частину гранту від Уряду Японії буде використано Міністерством охорони здоров'я України для закупівлі обладнання у ці лікарні. Така ініціатива була підтримана Посольством Японії і Міністром охорони здоров'я України Олександром Квіташвілі.