RSSВерсія для друку
Одностатевим сім'ям не можна дозволяти всиновлювати дітей - К.Самойлик
19.03.2012

Не можна давати на усиновлення українських дітей іноземцям, які знаходяться в одностатевому шлюбі, адже це може призвести до знищення людства. Про це заявила народний депутат України від Компартії Катерина Самойлик.

"Уявіть собі, що вони в такому ж дусі будуть виховувати дитину і одностатева родина буде тривати далі. Таким чином ми по суті будемо брати курс на знищення людства. Тому я вважаю, що це абсолютно неправильно", – сказала Катерина Самойлик..

Вона зазначила, що віддавати дітей на усиновлення одностатевим парам повинні ті країни, які визнали такі шлюби. "Ті країни, які прийняли рішення, що одностатевий шлюб це нормально, хай вони і дозволяють таким парам усиновляти дітей, які залишилися без батьків. А наших дітей в жертву, віддавати на таке усиновлення не можна", – підкреслила Катерина Самойлик..

На уточнююче питання, чи не варто дозволити забезпеченим одностатевим парам усиновлення хворих дітей з метою забезпечення їм належного лікування парламентарій відповіла: "Вони усиновлюють хворих дітей для того, щоб платити менші податки в своїх країнах. Але чому наші діти повинні полегшувати їхнє життя?”

На думку Катерини Самойлик, сьогодні в Україні існують прийнятні форми вирішення питання дітей-сиріт. "Я думаю, що наша країна зараз йде правильним шляхом – у нас є дитячі будинки сімейного типу, у нас є багато таких форм, щоб діти не залишилися поза родиною. І краще всього, щоб дитина все ж залишилася в Україні", – додала парламентарій.

Детальніше за адресою:

 

amn.net.ua/ukr/news/events/5759