RSSВерсія для друку
На Запоріжжі впроваджують новий проект з питань профілактики ВІЛ серед молоді
21.08.2012

За підтримки Міністерства охорони здоров'я, Канадського національного комітету ЮНІСЕФ та Міжнародного центру інфекційних захворювань ЮНІСЕФ на Запоріжжі розпочато реалізацію нового проекту з розвитку інноваційної комплексної моделі профілактики ВІЛ, допомоги та підтримки молодим жінкам груп ризику. Про це УНН повідомили у прес-службі МОЗ.

Проект географічно охоплюватиме Запорізьку область, яка належить до областей з високими показниками ризиків поширення ВІЛ-інфекції. Цільовою групою проекту є молодь, схильна до надання сексуальних послуг за винагороду та вживання ін'єкційних наркотиків, тобто дівчата віком від 14 до 24 років з високим ризиком ВІЛ-інфікування, у тому числі працівники комерційного сексу, споживачі ін'єкційних наркотиків та представники інших уразливих груп.

Новий проект складається із трьох стадій: 1) оцінки; 2) впровадження проекту; 3) передачі досвіду.

Метою початкової стадії оцінки є виявлення ключових прогалин у знаннях, які необхідні для впровадження ефективних програм та послуг, у тому числі щодо певних соціальних мереж та структур комерційного сексу у м. Запоріжжя, картування існуючих програм та послуг.

Детальніше:

http://www.unn.com.ua/ua/news/875984-na-zaporigegei-vprovadgeuyut-noviy-proekt-z-pitan-profilaktiki-vil-sered-molodi/