RSSВерсія для друку
На одинадцятому робочому засіданні Експертно-технічної групи прийнято за основу проекти чотирьох номенклатур
05.06.2015

Протягом одинадцятого засідання члени Експертно-технічної групи (ЕТГ) МОЗ України, запрошені фахівці та представники пацієнтських організацій розглянули та прийняли за основу проекти чотирьох номенклатур лікарських засобів.

У робочому засіданні ЕТГ МОЗ України з питань супроводу державних закупівель у 2015 році взяли участь члени ЕТГ, незалежні експерти та представники громадськості.

Eксперти прийняли за основу проект номенклатури для придбання цифрових мамографів та ультразвукових діагностичних приладів вітчизняного виробника.

Експерти детально обговорили та прийняли за основу проект номенклатури лікарських засобів та медичних виробів за Загальнодержавною цільовою соціальною програмою протидії захворюванню на туберкульоз на 2012 - 2016 роки.

Окрім того, фахівці прийняли за основу проект номенклатури лікарських засобів за напрямом програми і централізованих заходів з імунопрофілактики (термоіндикаторні картки), а також проект номенклатури лікарських засобів за напрямом ДП «Репродуктивне здоров’я нації» централізована закупівля засобів медичного призначення для контрацепції (презервативи).

Детальніше