RSSВерсія для друку
На Львівщині обговорювали проблеми розвитку медичної допомоги для сільського населення
16.07.2013

У Департаменті охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації відбулося обговорення щодо розвитку медичної допомоги в сільських районах за участі представників МОЗ України і Донецької області.

Відповідно до Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» в Україні продовжується реформування системи медичного обслуговування населення. Забезпечення якості медичних послуг та поліпшення ефективності використання наявних ресурсів галузі; профілактика та раннє виявлення захворювань, особливо у сільського населення – один із пріоритетів державної політики у сфері охорони здоров'я.

Заступник директора Департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак і головний фахівець Департаменту з розвитку сімейної медицини Борис Лемішко провели робочу зустріч з членами депутатської комісії Львівської обласної ради з питань охорони здоров’я, керівниками управлінь охорони здоров’я м. Львова, Дрогобича, Стрия, головними лікарями центральних районних лікарень і керівниками закладів первинної медичної допомоги області.

Детальніше…