RSSВерсія для друку
На Івано-Франківщині відкрито реконструйоване дитяче відділення
15.01.2014

«Ми розпочали роботу з капітального ремонту дитячого відділення, тобто третього поверху лікарні, в якому перебувають діти до першого року життя не за бюджетні кошти, а за рахунок спонсорської допомоги колег-бізнесменів, – розповів головний лікар Богородчанської ЦРЛ Юрій Манюх. – Сьогодні відкрито три палати: одну двомісну і дві одномісні, які оснащені необхідними меблями і мають усі умови для комфортного перебування – освітлення, гаряча вода, в палати придбано холодильники».

Загалом дитяче відділення Богородчанської ЦРЛ розраховане на 40 ліжок, максимальна кількість 50 ліжок, з яких 10 було перепрофільовано – п’ять для дітей з вадами розвитку, свого роду реабілітаційне відділення.

«Зараз ми проводимо аудит усіх дитячих закладів області і плануємо до кінця 2014 року значно покращити їхнє матеріально-технічне забезпечення, – зазначив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Роман Мельник. – Ми збільшили і практично перекрили всі дитячі програми, які заплановані на цей рік».

Джерело