22.10.2012

У Дніпропетровську за ініціативи Громадської платформи з питань медичної реформи, яка нещодавно набула статусу офіційної громадської організації, вийшли друком перші інформаційні довідники для Центру первинної медико-санітарної допомоги №8. Про це УНН повідомили у прес-службі МОЗ.

"Відвідуючи Центри ПМСД, проводячи зустрічі з громадськістю, приймаючи дзвінки на "гарячу лінію" Громадської платформи, ми звернули увагу на те, що у людей виникають питання з приводу того, в який медичний заклад звертатися, до якої амбулаторії прикріплений пацієнт, де в амбулаторії розташовується кабінет того чи іншого фахівця і т.д. Тому ми дійшли висновку, що оптимальною відповіддю на такі питання стане інформаційний довідник, завдяки якому кожен житель Індустріального та Амур-Нижньодніпровського району Дніпропетровська, закріплений за Центром первинної медико-санітарної допомоги № 8, зможе знайти інформацію про місце знаходження своєї амбулаторії, а також заощадити час на пошуки необхідного лікаря", - сказала голова Громадської платформи з питань медичної реформи Світлана Харківська.

Довідник призначений для мешканців найбільшого "спального району" лівобережжя Дніпропетровська, який налічує більше 100 тис жителів.

Джерело:

http://www.unn.com.ua/ua/news/983254-na-dnipropetrovschini-rozrobili-dovidniki-dlya-patsientiv-tsentru-pervinnoyi-dopomogi/