RSSВерсія для друку
МОЗ здійснює закупівлі медпрепаратів на 92,2% від загального обсягу
01.08.2012

На сьогодні Міністерство охорони здоров'я здійснює закупівлі на 92% лікарських засобів від обсягу бюджетних призначень, із них договори укладаються на 72%. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моісеєнко, передає  УНН.

За їі словами, на сьогодні проводяться закупівлі за всіма державни програмами.

"Загалом на сьогодні ми вже 92,2% від річного плану закупівель оголосили та закупили. Те, що стосується проведення процедури конкурсних закупівель, вони ідуть дуже динамічно та практично вже досягли стадії завершення", – зауважила вона.

Р.Моісеєнко відзначила, що на сьогодні вже укладаються договори на 72% медпрепаратів від загального плану.

Вона зауважила, що поставки медпрепаратів до лікувальних закладів практично здійснюються за всіма напрямами централізованих закупівель.

"Обсяги наявних залишків (лікарських засобів – Ред.) у лікувально-профілактичних закладах перевищують 36% від річного плану закупівель", – додала вона.

Нагадаємо, відповідно до наказу Міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової №527 "Про розподіл і раціональне використання в Україні вакцини БЦЖ для профілактики туберкульозу, отриманої на безоплатній основі", на території України має бути розподілено 89,6 тисяч доз вакцин від туберкульозу.

Детальніше:

http://amn.net.ua/ukr/news/events/10582